JUST GO WITH THE FLOW!

Studio Flow & Go tarjoaa laajasti tanssitunteja niin lapsille, kuin aikuisillekin. Lukujärjestyksemme kattaa kaiken aina tanssileikeistä hiphoppiin ja tankotanssista ladyjamiin. Osaavien ja ammattitaitoisten opettajien tiimi takaa kaikenikäisille ja kaikenkokoisille hauskat ja hikiset tanssitunnit.

​Tanssitunneilla ei ole ikärajaa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

Satulapset (1-3v) 30 min

Lasten oma hauska tanssitunti aikuisen kanssa, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja taaperot saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti suunnattu 1-3 vuotiaille lapsille. 

 

Satulapset (3-5v) 45 min

Lasten oma hauska tanssitunti, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja lapset saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneille lapsi saa osallistua itsenäisesti. Tunti suunnattu 3-5 vuotiaille lapsille.

 

Satulapset (5-7v) 45 min

Lasten oma hauska tanssitunti. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneille lapsi saa osallistua itsenäisesti. Tunti suunnattu 5-7 vuotiaille lapsille.

 

Hiphop/Street 1 & 2 60min

Hiphop/Street on nuorisolle suunnattu tanssitunti. Hoppi1-tunti on alkeet-tunti ja keskitymme perustekniikan ja hoppiasenteen harjoittamiseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Hoppi2-tunti on keskitason tunti, jolla tehdään jo haastavampia sarjoja, ja keskitytään tanssimaan enemmän. Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

 

​Twerk (+15) 60 min.

Rytmikäs ja mukaansatempaava suosittu tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä
 
 
Dance Boost (aikuisille) 60min (joka toinen tiistai) Kevät 2018 tunnit parillisilla viikoilla.
 

Tämä tunti on hikitunti kaikille aikuisille, ja miksei pienemmillekkin. Ainoat tavoitteet tunnilla on pitää hauskaa ja saada hiki pintaan! Tunneilla virtaa kuumat latinorytmit ja disco jytää. Teemme helppoja tanssisarjoja aina showtanssista 70-luvun discotanssiin. Tunnin päätteeksi hiki ja hyvä olo on taattu. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, tule vain nauttimaan! Tällä tunnilla ei tarvitse pelätä, vaan päästää ujoudesta irti, ja irroitella! Samalla saat tehokkaan treenin! 

 

POLE-TUNNIT (+13v) 60min

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit ja invertit yms ovat kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavia liikkeitä mikä tekeekin tankotanssista kuntoilumuotona oikean super lajin!

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

TANKOAKROBATIA (8-12v) 60min

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 8-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. 

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

SHOWKIDS (8-12v) 45min

Showkids-tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille! Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, ja jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa.