BHANGRA & BOLLYWOOD TIIVISKURSSIT 8.4.2018 - SANNA LAINE

ITÄMAISEN TANSSIN HUUMAA!

Tervetuloa mukaan Bhangra & Bollywood tiiviskursseille!

8.4.2018 SUNNUNTAI 

BHANGRA 14:00-15:00

BOLLYWOOD 15:15-16:15

****************************

Hinnasto

60min kurssi 15eur/hlö

2 x 60min/hlö 25eur

Ilmoittautumiset studioloimaa@gmail.com 045 114 6681

Maksuvaihtoehdot käteinen/kortti/smartum liikuntasetelit

*****************************

Kurssilla pääset sukeltamaan sekä intialaisista elokuvista tuttuun bollywood-tanssiin että pohjoisintialaiseen vauhdikkaaseen kansan tanssiin, bhangraan. Hauskan ja vauhdikkaan musiikin ja tanssin pyörteissä ei edes huomaa liikkuvansa! 
Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita. Mukaan tarvitset vain iloisen mielen, joustavat mukavat liikuntavaatteet, vesipullon ja pyyhkeen. Intialaisia tansseja tanssitaan yleensä paljain jaloin, mutta myös sisätossut käyvät.

******************************
Bollywood
Bollywood on Intian hindinkielisistä elokuvista tuttua tanssia, jossa monet vanhat ja uudemmatkin perinteet ja tyylit yhdistyvät tunnepitoiseksi, värikkääksi kokonaisuudeksi. Lajin liikekieli sekoittaa ikivanhoja intialaisia klassisia- ja kansantansseja kotimaansa ulkopuolisiin lainoihin hiphopista itämaiseen tanssiin. Tanssiin kuuluu vahvasti teatraalisuus ja toisinaan myös leikittely ja huumori. 

Bhangra
Bhangra on pohjoisintialainen, kauniista Punjabin osavaltiosta kotoisin oleva reipashenkinen kansantanssi. Bhangraan kuuluu olennaisena osana hypyt ja käsien sekä hartioiden käyttö rytmikkään musiikin tahtiin.
Yksinkertaisesti sanottuna bhangra on räjähtävää elämäniloa, auringonpaistetta ja kullanhehkuvia peltoja.

Sanna Laine
Sannan tanssitaival alkoi jo alle 10-vuotiaana show-tanssin parissa. Bollywood-tanssiin hän tutustui alunperin ystävänsä polttarijuhlien yhteydessä. Tanssi vei mennessään aluksi viikkotunneille ja myöhemmin Bolly Beat Dancers -tanssiryhmään, jossa hän on tanssinut jo vuodesta 2011. Viime vuosina hän on myös toiminut yhtenä ryhmän koreografeista. Nykyään Sanna opettaa erityisesti pohjoisintialaista vauhdikasta ja iloista Bhangra-tanssia.

Intialaisissa tansseissa Sannaa innostavat erityisesti niiden kerronnallisuus ja niihin sisällytetty hauskanpito; tanssin pyörteissä ei usein edes huomaa liikkuvansa. Tämän saman tunteen hän haluaa myös välittää oppilailleen.

Tervetuloa!

Studio Flow & Go
Nahkalinna 3.krs
Juvantie 11
32200 Loimaa
www.studioflowgo.fi
045 114 6681