KESÄKURSSIEN OPETTAJAT

TIIA KERTTULA

Tiian tanssihistoria alkoi kymmenen vuoden iässä, jolloin hän innostui showtanssista. Sitä hän onkin jatkanut muiden tanssilajien ohella tähän päivään asti. Pian mukaan tulivat kilpatanssi, lavatanssit, sekä rock and swing -tanssit. Tanssiharrastus on vienyt pitkälle ja nykyään hän opiskeleekin toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi.

Opettamiskokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, ja Tiia on opettanut sekä aikuisia, että lapsia. Opettajana hän on iloinen, ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen. Tunnit ovat monipuolisia ja haastavat oppilaita, mutta tunnelma on positiivinen ja kannustava. Tekemisen meininki ja tanssin ilo ovat tärkeimpiä asioita Tiian tunneilla.

SINI LINDHOLM

Sini Lindholm palaa kevääksi ja kesäksi Suomeen New Yorkin ja Los Angelesin tanssin ja teatterin pyörteistä. Sinin tankotanssitausta löytyy Suomen lisäksi Tanskasta, Los Angelesista ja New Yorkista. Valmistuttuaan näyttelijäksi The American Musical & Dramatic Academysta New Yorkista Sini suoritti vuoden intensiivisen työoppimisen maailman suurimmassa ilma-akrobatia ja tankotanssi studio Body & Pole:ssa New Yorkissa. Body & Pole on tunnettu maailmaa ympäri kiertävistä opettajistaan sekä tanko ja ilma-akrobatia superstaroista. Työoppimisvuosi toi mukanaan tankotanssikisakokemuksia itäisen Pohjois Amerikan sarjoista sekä esiintymisiä kuin myös opetusmahdollisuuksia maailman menestyneimpien alan ihmisten joukossa. Sinin monipuolisuus ja kokemus näkyy erityisesti hänen taidoissaan ohjata ammattitaitoisesti ryhmiä tanssilajista riippumatta. 

Tanko ja aerial tausta:
Pole4Fit (Suomi)
Studio Flow & Go ( Suomi)
Heart & Pole ( Los Angeles USA)
PoleDance Studio DK ( Tanska)
Believe Fitness ( Los Angeles USA)
BeSpun ( Los Angeles USA)
Body & Pole ( NY)

Kisat:
Pole Sport Organization; Liberty Pole Championships L3 Exotic, 3. sija
Pole Sport Organization; Northest Championships L3 Exotic, 3. sija

Sertifikaatit:
Elevated Venytys ja kehonhuolto
Elevated Pole 1. taso