KESÄKURSSIEN ESITTELYT

Reggaeton TIIA KERTTULA 

Reggaeton -tunnilla hypätään mukaan rentoon ja letkeään tanssiin, jossa keskivartalo pääsee super treeniin. Tunnilla harjoittelemme kehon eriytyksiä, sekä erilaisia rytmikkäitä aselikkoja. Loppu tunnista pääsemme kokoamaan yhteen tunnilla opittua asiaa tanssisarjassa, joka tempaa mukaansa.

Lattarit TIIA KERTTULA

Lattaritunneilla tutustutaan eri latinalaisiin tanssilajeihin showtanssin maustein. Tunnilla harjoitellaan vartalonkäyttöä, sekä lajille tyypillistä liikekieltä. Loppu tunti käytetään tanssisarjaan, jossa hyödynnetään opittuja askelikkoja.

LATTARIT VIIKKO-OHJELMA HUOM ALOITUS VIIKOLLA 25!:

VKO 25 (21.6) SAMBA 

VKO 26 (28.6) SAMBA 

VKO 27 (5.7) CHACHA  

VKO 28 (12.7) CHACHA  

VKO 29 (19.7) RUMBA 

VKO 30 (26.7)  JIVE 

VKO 31 (2.8)  SALSA 

VKO 32 (9.8) LATINOSHOW

Lyrical Jazz TIIA KERTTULA

Lyrical jazz ottaa vaikutteita nykytanssista, jazz -tanssista, sekä baletista, ja niitä hyödynnetään tekniikka- ja tanssisarjoissa. Tunnilla päästään tutkimaan kehon reittejä, sekä ilmaisemaan tanssin tavoin. Lattiatyöskentely, sekä kehon monipuoliset liikeradat ovat tärkeänä osana tuntia.

Dancehall SINI LINDHOLM

Hip hopin ja reaggaetonia yhdistävä tanssityyli tempaa tanssijan mukaansa sykähdyttävien lattarirytmien ja hip hop biittien maailmaan. Dancehall saa jokaisen bootyn sheikkaamaan unohtamatta kuitenkaan hiphoppimaista kokovartalon rytmiikkaa.

Burleski SINI LINDHOLM

Burleski yhdistää showtanssin saloja viekoittelevaan, sensuaaliseen ja teatraaliseen tanssityyliin. Tässä tanssityylissä huomio keskittyy ilmaisuun, hauskanpitoon, poseeraukseen ja tietenkin kunnon show:n. Mukaan voi hypätä ilman aiempaa tanssitaustaa tai kokemusta. 

Hip hop 10-13v PINJA OVASKA

Hiphop/Street on nuorisolle suunnattu tanssitunti. Tunti on alkeet-tunti ja keskitymme perustekniikan ja hoppiasenteen harjoittamiseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita.  Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

Hip hop/breakdance pojat SINI LINDHOLM

Breakdance on akrobaattinen ja vauhdikas tanssilaji joka on syntynyt New Yorkissa 70-luvulla. Hip hopissa tärkeintä on hyvän fiiliksen lisäksi oman tyylin löytäminen rytmikkään ja groovaavan musiikin siivittämänä. Hauska ja vauhdikas mukaansatempaava tunti pienemmille vauhtivarpaille sekä nuorisolle. 

Sirkuskoulu 7-10v SINI LINDHOLM

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. 

Aerial ilma-akrobatia SINI LINDHOLM

AVOIN TASO. Aerial tunnilla pääset opettelemaan hammock ilma-akrobatia kankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti joka sopii kaikille!

Tankoakrobatia & aerial alkaen 9 vuotta SINI LINDHOLM

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille vähintään 9 vuotta täyttäneille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Tunneilla pääset myös kokeilemaan aerial hammock ilma-akrobatia kangasta! Hauska ja koukuttava laji nuorille. 

Pole jatkotaso (2&3 taso) SINI LINDHOLM

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit ja invertit yms ovat kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavia liikkeitä mikä tekeekin tankotanssista kuntoilumuotona oikean super lajin!

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

Pole power SINI LINDHOLM

Workout -tunti jossa aktivoidaan ja lujennetaan tärkeitä lihasryhmiä tankotanssiin. Tekniikoita inverteihin, sekä käsi- että reisipitoihin. Sopii niille jotka työstävät inverttejä sekä edistyneemmille tasoille. Tunnin jälkiosiossa harjoitellaan tärkeitä tankotanssin power-muuveja aina perus inverteistä, jamillaan ja polvitaive variaatioihin.
Tämä tunti sopii erityisesti niille jotka haluavat saada puhtautta liikekombojen sidontaan sekä harjoitusta perus trickeihin