LATTARI VIIKONLOPPU 28.4.2018! LATINOSHOW & REGGAETON

Tervetuloa viettämään lattari viikonloppua Loimaalle Studio Flow & Go:lle 28.4.2018! Päivä on täynnä iloisia ja mukaansatempaavia latinorytmejä ihastuttavan Tiia Kerttulan ohjauksessa. Kursseilla on avoin taso!  Luvassa kaksi erillistä kurssia Latinoshow:sta (samba ja cha cha sekä jive ja rumba) ja lisäksi vielä erittäin suosittu Latinalainen tanssi Reggaeton. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset studioloimaa@gmail.com tai 045 114 6681.

Hinnasto:

1 x 90min 15eur/hlö

1 x 60min 10eur/hlö

 

12.00-13.30 (90min) Latinoshow – Samba ja Chacha/soolo

  • Latinoshow yhdistää elementtejä showtanssista ja latinalaisista tansseista. Tunneilla harjoitellaan tanssilajien rytmiikkaa, vartalonkäyttöä, sekä tyypillisiä askelsarjoja. Loppupuolella tehdään tanssisarjaa, joka kokoaa opittua tekniikkaa ja vartalonkäyttöä showtanssin maustein.

Kurssilla pääsemme tutustumaan kilpatanssista tuttuihin latinalaisiin tansseihin – samba ja chacha. Samba ja chacha ovat molemmat vartalonkäytöllisesti monipuolisia tansseja. Samba hakee karnevaalimeininkiä, kun taas chacha on tunnettu aksentoiduista liikeradoistaan. Kumpaankin lajiin kohdistetaan oma lajitekniikka, jonka avulla päästään paremmin loppu tunnilla tanssittavien sarjojen makuun. 

13.45-15.15 (90min) Latinoshow – Jive ja Rumba/soolo

  • Latinoshow yhdistää elementtejä showtanssista ja latinalaisista tansseista. Tunneilla harjoitellaan tanssilajien rytmiikkaa, vartalonkäyttöä, sekä tyypillisiä askelsarjoja. Loppupuolella tehdään tanssisarjaa, joka kokoaa opittua tekniikkaa ja vartalonkäyttöä showtanssin maustein.

Kurssilla tutustumme kilpatanssin latinalaisiin tansseihin – jive ja rumba. Jive on menevä ja rytmikäs tanssi, kun taas rumba on esteettinen ja pehmeän liikekielen omaava tanssi. Kumpaankin lajiin kohdistetaan oma lajitekniikka, jonka avulla päästään paremmin loppu tunnilla tanssittavien sarjojen makuun.

15.30-16.30 (60min) Reggaeton

  • Reggaeton on monipuolinen soolotanssilaji, joka on saanut vaikutteita muun muassa: Karibian tanssilajeista, afrotanssista, sekä hip hopista. Se on liikekieleltään monipuolista ja hyvä erityisesti keski- ja alavartalo painotteisena treeninä. Hiki virtaa, sillä koko keho on töissä tanssiessa. Tanssilaji tempaa sinut mukaansa letkeään ja tanssijallensa muotoutuvaan tapaan liikkua. Musiikkia on rytmikästä ja antaa potkua tekemiseen.

 

Tunnilla lämmitellään harjoittelemalla kehonosien eriyttämistä. Käymme läpi myös perinteisiä reggaetonin liikkeitä, joita yhdistellään erilaisiksi kombinaatioiksi loppu tunnin tanssisarjassa.

Tiia Kerttula

Tiian tanssihistoria alkoi kymmenen vuoden iässä, jolloin hän innostui showtanssista. Sitä hän onkin jatkanut muiden tanssilajien ohella tähän päivään asti. Pian mukaan tulivat kilpatanssi, lavatanssit, sekä rock and swing -tanssit. Tanssiharrastus on vienyt pitkälle ja nykyään hän opiskeleekin toista vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajinaan showtanssi.

Opettamiskokemusta on kertynyt jo useampi vuosi, ja Tiia on opettanut sekä aikuisia, että lapsia. Opettajana hän on iloinen, ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen. Tunnit ovat monipuolisia ja haastavat oppilaita, mutta tunnelma on positiivinen ja kannustava. Tekemisen meininki ja tanssin ilo ovat tärkeimpiä asioita Tiian tunneilla.

Ilmoittautumiset studioloimaa@gmail.com tai 045 114 6681. Tervetuloa mukaan!