Tanssi­tuntien luku­järjestys
Studio Flow & Go | Loimaa

Syyskausi – 12.8-8.12.2019 

Käännä mobiililaite vaaka-asentoon nähdäksesi lukujärjestyksen kokonaisuudessaan tai vieritä näkymää sivu-suunnassa.

MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI
Showmix
6-7-vuotiaat
16:00-16:45  (45 min)
Hip hop / Street 1
11-12-vuotiaat
​15:30-16:30 (60 min)
Satutanssi
3-4-vuotiaat
​16:10-16:40 (30 min)
Nuorten tanko­akrobatia 1
Starttikurssi
9-vuotiaista alkaen
​16:30-17:30 (60 min)
Showmix
8-9-vuotiaat
16:50-17:35 (45 min)
Hip hop / Street 2
13-14-vuotiaat
​16:35-17:35 (60min)
Satutanssi
4-5-vuotiaat
​16:45-17:15 (30 min)
Pole 2 
Tankotanssi
jatkotaso alle 18-vuotiaat
​17:35-18:35 (60 min)
Sirkuskoulu
Hammock / rengastrapetsi
7-10-vuotiaat avoin taso
​16:30-17:30(60 min)
Showmix
Alkaen 10-vuotta
​17:40-18:40 (60 min)
Hip hop / Street 3
15-vuotiaista alkaen
​17:45-18:45 (60 min)
Nuorten tanko­akrobatia 2
Jatkotaso
9-vuotiaista alkaen
​17:40-18:40 (60 min)
Pole 3
Tanko­tanssin jatkotaso
18:50-19:50 (60 min)
Nuorten ilma-akrobatia
Hammock / rengastrapetsi
11-14-vuotiaat avoin taso
17:40-18:40 (60 min)
Aerial 1
Hammock / rengastrapetsi
alkeet
18:50-19:50 (60 min)

Twerk
Show & Choreo
 avoin taso
18:50-19:50 (60 min)

Pole 2 
Tanko­tanssin jatkotaso 
​18:50-19:50 (60 min)

Aerial 2
Hammock / rengastrapetsi
 jatkotaso
20:00-21:00 (60 min)

Twerk
Tekniikka
avoin taso
20:00-21:00 (60 min)

Pole 1 
Tanko­tanssi alkeet
​20:00-21:00 (60 min)


Tanssitunneille ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studioloimaa@gmail.com tai soittamalla numeroon 045 114 6681. Hinnaston, opettaja- ja lajiesittelyt löydät sivuiltamme. 
 

Kesäkausi 3.6-30.6.2019

MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO
Showmix
5-6-vuotiaat
16:00-16:45 (45 min) Sanna Lehti
Satutanssi
3-4-vuotiaat
17:00-17:30 (30 min) Sanna Lehti
Pole starttikurssi
17:00-18:00
​17:00-18:00 (60 min) Julia Stenman
Sirkuskoulu
Hammock / rengastrapetsi
7-10-vuotiaat
​16:30-17:30 (60 min) Sini Lindholm
Showmix
7-8-vuotiaat
​17:45-18:30 (45 min) Sanna Lehti
Pole 2/3
Tankotanssin jatkotaso
​18:15-19:15 (60min) Sini Lindholm
Aerial 
Taso 1
​17:45-18:45 (60min) Sini Lindholm
Showmix
9-vuotiaista alkaen
​18:45-19:45 (60 min) Sanna Lehti
Pole Power 
Avoin taso
​19:30-20:30 (60 min) Sini Lindholm
Aerial
Taso 2
​19:00-20:00 (60 min) Sini Lindholm

Tanssitunneille ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studioloimaa@gmail.com, soittamalla numeroon 045 114 6681 tai ilmoittautumislomakkeella tästä! Hinnaston, opettaja- ja lajiesittelyt löydät sivuiltamme.