TWERK WORKSHOP 6.5.2018

Twerk tekniikka 13:00-14:00 10eur/hlö
Twerk choreo 14:15-15:15 10eur/hlö

Boooom! Toukokuuta aloitellaan Studiolla Twerk workshoppien merkeissä ihanan, energisen ja taitavan Meri Niemen johdolla. 
Molemmat tunnit tekniikka sekä choreo ovat avoimen tason tunteja, jotka eivät vaadi aiempaa tanssikokemusta! Tule rohkeasti kokeilemaan tätä suuren suosion saavuttanutta lajia tai syventämään jo aiempaa osaamistasi. Kaikki pyllyt kokoon ja ikään katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita. Pue päällesi mukavat vaatteet mahdollisimman joustavalla alaosalla, nappaa vesipullo kainaloon ja tule pitämään hauskaa tehokkaan treenin parissa! Tämä workshop on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

 

TWERK tekniikka

Tällä tunnilla tutustutaan twerkissä käytettäviin tekniikoihin, kuten heristyksiin, poppauksiin ja pyllyn pyörityksiin. Tunnilla pääasiassa ovat tekniikkaharjoitukset eikä tunnilla tehdä koreografiaa. Tällä tunnilla ei naurulta ja hikoilulta vältytä!

 

TWERK choreo

Koreografiatunti, jolla hyödynnetään twerk tekniikka -tunnilla opeteltuja tekniikoita. Tunnin aikana tehdään koreografia, jonka pääosassa ovat twerkin perustekniikat. Tällä tunnilla bailataan täysillä!

 

Opettaja Meri Niemi

Workshopin opettajana toimii Studion viikkotunneiltakin tuttu Meri Niemi. Meri on Loimaan naisvoimistelijoiden kasvatti ja sittemmin turkulaistunut twerkkaaja ja twerkin opettaja. Kokemusta tanssin parista löytyy useiden vuosien ajalta ja viimeiset noin 3 vuotta Meri on keskittynyt twerkkiin. Twerkin parissa hän on kerännyt paljon kokemusta sekä esiintymällä, lajia opettamalla että kilpailemalla twerkin SM-kilpailuissa. Opettajana Meri on innostava, vaativa ja kannustava. Tunneilla treenataan hyvällä intensiteetillä huumoria unohtamatta. Tunnit täyttyvätkin usein naurusta sekä tiukasta treenistä.

 

Twerk

Twerk on saavuttanut huiman suosion suomalaisten naisten keskuudessa viimeisten vuosien aikana. Laji on täynnä asennetta ja mimmienergiaa. Liikkeet ovat alavartalopainotteisia ja laji sisältää paljon erilaisia tekniikoita, esimerkiksi herityksiä, poppauksia ja sheikkauksia. Lajille ominaista on rytmeillä leikittely ja rohkea itsevarma asenne.