TANKOTANSSI WORKSHOP 24-25.3.2018 - SINI VANELLA

Sini Vanella palaa kevääksi ja kesäksi Suomeen New Yorkin ja Los Angelesin tanssin ja teatterin pyörteistä. Sinin tankotanssitausta löytyy Suomen lisäksi Tanskasta, Los Angelesista ja New Yorkista. Saamme nauttia mahtavista workshopeista Loimaalla Studio Flow & Go:lla 24 & 25.3! Älä missaa näitä! Mukana myös tehokas venyttelytunti jossa voit hetkeksi irtautua arjen kiireistä ja ottaa kokonainen tunti aikaa itselle ja keholle. Pole easy tunti on aloittelijan tunti joten nyt on myös mahdollisuus päästä tutustumaan tähän mahtavaan lajiin. 

Lauantai 24.3

Pole Jatkotaso

13:00-14:30 90min

Pole Power

14:45-16:15 90min

Sunnuntai 25.3

Pole Easy

13:00-14:30 90min

Pole Kore

14:45-16:15 90min

Body Strech venyttely 16:30-17:30 60min

***************************************************

Workshop hinnasto:

1x 90min 20eur/hlö

2 x 90min 30eur/hlö

3 x 90min 45eur/hlö

4 x 90min 60eur/hlö

Body strech 60min/ 10eur/hlö

*************************************************

Body Strech venyttely 60min 10eur/hlö

Syvävenytyksiin, kehonhuoltoon ja aktiivivenytykseen syventyvä tunti. Sopii kaikille tasoille. Tunti keskittyy erityisesti selän, reisien ja olkapään alueiden venytykseen ja palautukseen. Tämä tunti on täydellinen kehon ja mielen tasapainottaja, syvä- ja aktiivivenytysten lisäksi tunnilla keskitytään hengitykseen ja oman mielen rentouttamiseen.

Hetkellinen irtautuminen arjen kiireistä ja kokonainen tunti aikaa itselle ja keholle.

Pole Power 90min

Workout -tunti jossa aktivoidaan ja lujennetaan tärkeitä lihasryhmiä tankotanssiin. Tekniikoita inverteihin, sekä käsi- että reisipitoihin. Sopii niille jotka työstävät inverttejä sekä edistyneemmille tasoille. Tunnin jälkiosiossa harjoitellaan tärkeitä tankotanssin power-muuveja aina perus inverteistä, jamillaan ja polvitaive variaatioihin.

Tämä tunti sopii erityisesti niille jotka haluavat saada puhtautta liikekombojen sidontaan sekä harjoitusta perus trickeihin.

Mulle voi myös meilata toivelistaa pole power muuveista jotka kaipaavat apua ( sini.lindholm@gmail.com). Suositeltava varustus: Legginssit, toppi, shortsit.

Pole Easy 90min

Pole Easy on kaikille niille jotka haluavat tutustua tankotanssin saloihin. Pole easyyn ei tarvita aiempaa tanko-, urheilu- tai tanssitaustaa, vaan kaikki saavat tulla juuri niine taitoineen kuin olemassa on. Tule yksin tai kaverin kanssa. Tällä tunnilla varmasti saat hyvän mielen lisäksi erinomaisen treenin. Suositeltava varustus: Legginssit, toppi & shortsit.

Pole Jatkotaso 90min

Pole jatkotason tunnilla harjoitellaan kaikkia liikkeitä ja liikekompoja aina invertistä ylöspäin. Tunnilla riittää haastetta kaikille tasoille joilla jo invertti hallussa.

Pole Kore 90min

Jos tanko trickkien kanssa rehkiminen kyllästyttää, niin heittäydy välillä luovalle vaihteelle ja anna liikkeen kuljettaa sua tangon ympäri. Pole Kore on tunti joka yhdistää tankoliikkeet sulavaksi koreografiaksi tuoden mukaan tanssillisen elementin liikkeisiin. Sopii alkeistason perusasiat hallitseville sekä edistyneemmille tasoille. Tällä tunnilla pidetään hauskaa samalla kun hiki lentää ja kalorit haihtuu. Suositeltava varustus: legginssit, tank top,

(polvisuojat jos on), sukat.

HUOM; tämä tunti ei vaadi inverttiä.

 

Studio Flow & Go

Juvantie 11 3. krs Nahkalinna

32200 Loimaa

045 114 6681