JUST GO WITH THE FLOW!

Studio Flow & Go tarjoaa laajasti tanssitunteja niin lapsille, kuin aikuisillekin. Lukujärjestyksemme kattaa kaiken aina tanssileikeistä hiphoppiin ja tankotanssista twerkiin. Osaavien ja ammattitaitoisten opettajien tiimi takaa kaikenikäisille ja kaikenkokoisille hauskat ja hikiset tanssitunnit.

​Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Lasten satutanssi/showmix-tunnit ohjaa Sanna Lehti

Satutanssi (3-4v) 30 min 

Lasten oma hauska tanssitunti, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja lapset saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneille lapsi saa osallistua itsenäisesti. Tunti suunnattu 3-4 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (5-6v) 45 min 

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneilla helpot ja mukaansatempaavat tanssisarjat. Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 5-6 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (7-8v) 45 min

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille! Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, ja jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 7-8 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (9v-->) 60 min 

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään nuorten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille! Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, ja jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. 

Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 9-vuotta täyttäneille nuorille.

 

Hiphop/Street sekä Twerk tunnit ohjaa Meri Niemi

 

Hiphop/Street  60min

Hiphop/Street on nuorisolle suunnattu tanssitunti. Hoppi1 sekä hoppi2-tunneilla keskitymme perustekniikan ja hoppiasenteen harjoittamiseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Hoppi3-tunti on yli 15-vuotialle suunnattu tunti, jolla tehdään jo haastavampia sarjoja, ja keskitytään tanssimaan enemmän. Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

Hip hop/street 1 11-12-vuotialle

Hip hop/street 2 13-14-vuotialle

Hip hop/street 3 yli 15-vuotialle

 

​Twerk (+15) 60 min Tekniikka

Rytmikäs ja mukaansatempaava suosittu tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä. Ohjaajana Twerkin sm-hopea mitalisti Meri Niemi. Avoin taso

 

 

POLE-TUNNIT  +13 60min (tankotanssi) & TANKOAKROBATIA

Ohjaajana Julia Stenman/Laura Mäkeläinen/Tatjana Ilola

 

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit ja invertit yms ovat kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavia liikkeitä mikä tekeekin tankotanssista kuntoilumuotona oikean super lajin!

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

POLE 1/2 alkeet

POLE 2 jatkotaso

POLE 2/3 jatkotaso

 

NUORTEN TANKOAKROBATIA 1 (9-12v) 60min starttikurssi

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Alkeistason tunti.

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

 

NUORTEN TANKOAKROBATIA jatkotaso 2 (9-12v) 60min

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Jatkotason kurssi sopii sinulle joka olet jo käynyt tankoakrobatian alkeis/starttikurssin.

 

AERIA, ILMA-AKROBATIA JA SIRKUSKOULU 60 min

Julia Stenman/Laura Mäkeläinen/Tatjana Ilola

 

Aerial tunnit ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri suomen. Studiolla Aerial tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatia kankaalla sekä rengastrapetsilla. Suositut ilma-akrobatia tunnit nyt myös nuorisolle! Lapsille suunnatussa, pidetyssä sirkuskoulussa päästään myös tutustumaan ilma-akrobatiaan 7-10 vuotisaille. 

 

NUORTEN ILMA-AKROBATIA starttikurssi 11-14v 60min

Hauska ja koukuttava aerial tunti nyt myös nuorisolle! Tunnilla opitaan akrobaattisia taitoja rengastarpetsilla sekä aerial kankaalla. 

 

SIRKUSKOULU 7-10v 60min 

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Hauska ja kehittävä tunti nuorisolle. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunneilla opitaan akrobaattisia taitoja sekä opetellaan temppuja rengastrapetsilla sekä aerial kankaalla. 

 

AERIAL kangas + rengastrapetsi +15 starttikurssi

Aerial tunnilla pääset opettelemaan hammock ilma-akrobatia kankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti joka sopii kaikille! Nyt mukana myös rengastrapetsi! Starttikurssi sopii sinulle jos et ole aikaisemmin harrastanut ilma-akrobatiaa,

 

AERIAL kangas + rengastrapetsi +15 jatkotaso

Aerial tunnilla pääset opettelemaan hammock ilma-akrobatia kankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti joka sopii kaikille! Nyt mukana myös rengastrapetsi! Jatkotason tunti sopii sinulle jos olet jo käynyt Aerial alkeet/starttikurssin.