JUST GO WITH THE FLOW!

Studio Flow & Go tarjoaa laajasti tanssitunteja niin lapsille, kuin aikuisillekin. Lukujärjestyksemme kattaa kaiken aina tanssileikeistä hiphoppiin ja tankotanssista ladyjamiin. Osaavien ja ammattitaitoisten opettajien tiimi takaa kaikenikäisille ja kaikenkokoisille hauskat ja hikiset tanssitunnit.

​Tanssitunneilla ei ole ikärajaa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Satutanssi (1v) 30 min (aamupäivä) Sanna Lehti

Lasten oma hauska tanssitunti aikuisen kanssa, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja taaperot saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti suunnattu 1-vuotta täyttäneille lapsille. 

 

Satutanssi (2v) 30 min (aamupäivä) Sanna Lehti

Lasten oma hauska tanssitunti aikuisen kanssa, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja taaperot saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti suunnattu 2-vuotiaille lapsille. 

 

Satutanssi (3-4v) 30 min Sanna Lehti

Lasten oma hauska tanssitunti, missä  tanssileikit tulevat tutuksi ja lapset saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneille lapsi saa osallistua itsenäisesti. Tunti suunnattu 3-4 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (5-6v) 45 min Sanna Lehti

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunneilla helpot ja mukaansatempaavat tanssisarjat. Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 5-6 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (7-8v) 45 min Sanna Lehti

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille! Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, ja jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 7-8 vuotiaille lapsille.

 

Showmix (9v-->) 60 min Sanna Lehti

Showmix tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään nuorten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunti sopii hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille! Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, ja jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. 

Hauska tunti jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunti suunnattu 9-vuotta täyttäneille nuorille.

 

Hiphop/breakdance pojat (5-7v)

Poikien oma hoppi tunti. Breakdance on akrobaattinen ja vauhdikas tanssilaji joka on syntynyt New Yorkissa 70-luvulla. Hip hopissa tärkeintä on hyvän fiiliksen lisäksi oman tyylin löytäminen rytmikkään ja groovaavan musiikin siivittämänä. Hauska ja vauhdikas mukaansatempaava tunti pienemmille vauhtivarpaille sekä nuorisolle. 

 

Hiphop/breakdance pojat (8-10v)

Poikien oma hoppi tunti. Breakdance on akrobaattinen ja vauhdikas tanssilaji joka on syntynyt New Yorkissa 70-luvulla. Hip hopissa tärkeintä on hyvän fiiliksen lisäksi oman tyylin löytäminen rytmikkään ja groovaavan musiikin siivittämänä. Hauska ja vauhdikas mukaansatempaava tunti nuorisolle. 

 

Hiphop/Street 1 & 2 60min Meri Niemi

Hiphop/Street on nuorisolle suunnattu tanssitunti. Hoppi1-tunti on alkeet-tunti ja keskitymme perustekniikan ja hoppiasenteen harjoittamiseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Hoppi2-tunti on keskitason tunti, jolla tehdään jo haastavampia sarjoja, ja keskitytään tanssimaan enemmän. Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

Hip hop/street 1 

Hip hop/street 2 (jatkotaso)

 

​Twerk (+15) 60 min alkeet Meri Niemi

Rytmikäs ja mukaansatempaava suosittu tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä
 

​Twerk (+15) 60 min jatko Meri Niemi

Rytmikäs ja mukaansatempaava suosittu tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä. Tunti sopii sinulle joka olet jo käynyt twerkin alkeiskurssin. 
 

 

POLE-TUNNIT (+13v) 60min (Pole1 alkeet, Pole 2 jatko, Pole 3 jatko)

Julia Stenman

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit ja invertit yms ovat kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittavia liikkeitä mikä tekeekin tankotanssista kuntoilumuotona oikean super lajin!

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

 

TANKOAKROBATIA 1 (9-12v) 60min alkeet Julia Stenman

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Alkeistason tunti.

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

 

TANKOAKROBATIA 2 (9-12v) 60min jatko Julia Stenman

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Jatkotason kurssi sinulle joka olet jo käynyt tankoakrobatian alkeiskurssin.

 

SIRKUSKOULU 7-10v Julia Stenman

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Hauska ja kehittävä tunti nuorisolle. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. 

 

AERIAL 

AVOIN TASO. Aerial tunnilla pääset opettelemaan hammock ilma-akrobatia kankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti joka sopii kaikille!