TIIA KERTTULA WORKSHOPS 16.9.2018

Tiia Kerttula saapuu Studiolle 16.9 sunnuntaina pitämään suosittuja lattari tiivareita sekä toivotun häävalssikurssin! Ilmoittautumiset studioloimaa@gmail.com tai 045 114 6681. Tervetuloa mukaan! Kaikilla kursseilla avoin taso joten kaikki rohkeasti mukaan =)

Aikataulut & hinnat:

Bachata 60min 12:00-13:00 10eur/hlö

Salsa 60min 13:15-14:15 10eur/hlö

Häävalssikurssi 60min 14:30-15:30 30eur/pari

Bachata

Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa syntynyt tanssi, joka on luonteeltaan pehmeä ja sensuelli. Liike on aaltomaisen kevyttä ja tempo rauhallinen. Askeleet ja rytmi ovat helppo oppia, vaikka laji tai ylipäätään tanssiminen olisi uutta.

Tunnilla edetään lämmittelystä vartalon isolaatioihin, jotka avaavat kehon pehmeään liikkeeseen. Sen jälkeen tutustutaan perusaskeleeseen ja tehdään erilaisia helppoja variaatioita askelista. Loppu tunti käytetään lyhyen sarjan opetteluun, jossa esiintyy muun muassa harjoiteltuja askelia. Tunnille voi osallistua myös ilman mitään kokemusta lajista!

Salsa

Salsa on yksi latinalaisamerikkalaisen tanssin muoto, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Laji on mukaansa tempaava ja rytmikäs, sekä mahtavan fiiliksen tanssi.

Tunnilla lämmitellään ja harjoitellaan salsalle tyypillistä vartalonkäyttöä. Sen jälkeen harjoittelemme perusaskelta ja sen rytmitystä, sekä helppoja variaatioita. Tunnin lopuksi tanssimme sarjaa, jossa yhdistyy tunnilla opittuja askelia. Tunnille voi osallistua kaiken tasoiset tanssijat!

Häävalssi -kurssi

Kurssilla tutustutaan eleganttiin ja kauniisti liikkuvaan perinteiseen häävalssiin. Harjoittelemme valssin perusaskeleet ja kääntymiset, sekä kurssilaisista riippuen aloituksen ja loppu taivutuksen valssiin. Kurssille saa osallistua kaiken tasoiset tanssijat, mikäli häävalssi tarvitsee vielä hiomista!

Tervetuloa mukaan!