Tanssi­studion hinnasto
Studio Flow & Go | Loimaa

Halusit sitten tanssia satunnaisesti tai vaikka monta kertaa viikossa, Studio Flow & Go:sta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vuokraamme tanssisalejamme myös yksityiskäyttöön!

Meillä tunnit ja kausimaksut voi maksaa myös Smartum -maksulla, Edenredin virikesetelillä tai E-passilla. Muistathan, että etu on aina henkilökohtainen. Myönnämme 5 % sisaralennuksen kausimaksuihin.

Käännä mobiililaite vaaka-asentoon nähdäksesi hinnaston kokonaisuudessaan tai vieritä näkymää sivu-suunnassa.

HINNASTO SYYSKAUSI 2021

commercial dance, twerk & reggaeton, sirkuskoulu 6-7-vuotiaat, nuorten ilma-akrobatia 9+ ja flow kehonhuolto
Kertamaksu oikeuttaa yhteen 45-60 min tuntiin (Sirkuskoulussa vain 10-kortti tai kausimaksu) 10 €
Kausimaksu oikeuttaa yhteen tuntiin viikossa 45-60min,16 viikon ajan 150 €
2 krt / viikko oikeuttaa kahteen tuntiin viikossa 45-60min, 16 viikon ajan  280 €
3 krt / viikko oikeuttaa kolmeen tuntiin viikossa 45-60min, 16 viikon ajan  400 €
10-kortti oikeuttaa kymmeneen tuntiin 45-60min. 100 €
FLOW KEHONHUOLTO kausikortti 9 krt/kausi (tunti pidetään parittomilla viikoilla joka toinen viikko)  80€
FLOW KEHONHUOLTO kausikortti 9 krt/kausi (tunti pidetään parittomilla viikoilla joka toinen viikko) Erikoishinta oppilaille jotka osallistuvat vähintään yhdelle muulle tunnille syyskaudella kausimaksulla/10-kortilla (ei kertamaksu)  70€

Ilma-akrobatia 45-60 min (POLE TANKOTANSSI,  aerial ja nuorten ilma-akrobatia 9+ , lasten ja NUORTEN tankoakrobatia 6+ sekä 9+)
Kausimaksu oikeuttaa yhteen ilma-akrobatiatuntiin 45-60min, 16 viikon ajan      180 € 
2 krt / viikko oikeuttaa kahteen ilma-akrobatiatuntiin 45-60min, 16 viikon ajan     340 €
3krt / viikko oikeuttaa kolmeen ilma-akrobatiatuntiin 45-60min, 16 viikon ajan     490 €
Ilma-akrobatia10-kortti, oikeuttaa kymmeneen 45-60min ilma-akrobatiatuntiin      130 €
Ilma-akrobatiassa ei ole kertamaksu mahdollisuutta.
Satutanssi ja showmix 30-60min
Kertamaksu oikeuttaa yhteen 30-60 min tanssituntiin  10 €
Kausimaksu oikeuttaa yhteen 30 min tanssituntiin, 16 viikon ajan 120 €
Kausimaksu oikeuttaa yhteen 45 min tanssituntiin, 16 viikon ajan 135 €
Kausimaksu oikeuttaa yhteen 60 min tanssituntiin, 16 viikon ajan 150 €
10-kortti, oikeuttaa kymmeneen tanssituntiin  100 €

Muut 
2 krt / vko, 16 viikkoa, ilma-akrobatia 45-60min + muu tunti 30-60 min 310 €
3 krt / vko, 16 viikkoa, 2 x ilma-akrobatia 45-60min + 1 muu tunti 30-60 min  460 €
3 krt / vko, 16 viikkoa, 1 x ilma-akrobatia 45-60min  + 2 muuta tuntia 30-60 min 430 €
                   Tilavuokra
Studio  30 € / 60 min
Tilavuora tiedustelut: studioloimaa@gmail.com 

Hyvä tietää

Kausimaksut ja 10-kortit laskutetaan yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä kauden aikana. Kaikki maksut (kertamaksut, kymppikortit yms.) on suoritettava yhden lukukauden (syys ja kevätlukukausi erikseen) aikana. Kausimaksujen ylittäessä 250€ laskut on mahdollista jakaa 4 osaan kaudelle. Ilmoittauduthan aina tunneille, maksutavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden hinta ja aikataulumuutoksiin kauden aikana. Kausimaksut ja 10-kortit ovat aina tuntikohtaisia. 

HINNASTO KESÄKAUSI 2021 24.5-24.6.2021

60min Commercial Dance, Twerk ja EK

10€/60min tai 45€/ 5 vko

45-60min Ilma-akrobatiatunnit (aerial, sirkuskoulu, nuorten ilma-akrobatia, pole flow, pole startti, lasten ja nuorten tankoakrobatia)

55€/5 vko. Kausimaksupaikat täytetään ensin ja jos paikkoja jää, voi osallistua kertamaksulla 12€/45-60min. Tiedustele mahdollisia kertamaksu paikkoja kauden alussa.

Studi Flow & Go - Tanssituntien hinnasto

Tanssistudion säännöt

Tervetuloa mukaan Studio Flow & Go:n tanssitunneille! 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vapaa-muotoisesti tekstiviestillä, sähköpostilla studioloimaa@gmail.com, puhelimitse 045 114 6681 tai ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat meilitse kausi-infon sekä yhteystietolomakkeen, jonka voi tuoda mukanaan täytettynä ensimmäiselle tunnille. yhteystietolomake on sopimus Studion ja oppilaan välillä. Alle 18-vuotiaan oppilaan lomakkeen allekirjoittaa huoltaja. Ilmoittautumislomake palautetaan Studiolle tanssituntien yhteydessä, mielellään jo heti seuraavalle tunnille. Kesän 2020 tunnit myynnissä ainoastaan verkkokaupassa (linkki etusivulla) joten ilmoittautumisia ei oteta vastaan meilitse/viestillä tai yhteydenottolomakkeella. Yhteystietolomake:
Yhteystietolomake lähetetään uusille oppilaille ennen kauden aloitusta. Yhteystietolomakkeen voi ottaa mukaan ensimmäiselle tunnille ja antaa opettajalle.
Yhteystietolomakkeen toimittavat Studiolle uudet oppilaat. Vanhojen oppilaiden tulee palauttaa lomake vain jos haluaa muuttaa laskutusta viime kaudesta, yhteystiedot ovat muuttuneet tai muut tiedot kaavakkeella ovat muuttuneet. Muuten voimaan jää edellisellä kaudella palautettu lomake tietoineen. 


Laskutus:
Yhteystietolomakkeessa kysytään haluatko laskun kausimaksuna, 10-korttina, kertamaksuna. Kausimaksut sekä 10-kortit tullaan lähettämään s-postilla asiakkaille yhteystietolomakkeen perusteella valittuina kuukausina. Vanhojen oppilaiden maksut lähetetään automaattisesti viime kauden mukaan eli jos haluat muuttaa laskutusta jotenkin niin olethan yhteydessä studioloimaa@gmail.com tai tuo uusi yhteystietolomake Studiolle.


Osamaksuista ei tule lisäkuluja asiakkaille. Kausimaksun voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa kauden aikana. 
Kertamaksu suoritetaan Studiolla opettajalle käteisellä tai maksukortilla (pankki-luottokortti). Maksuvälineenä käy myös smartum-setelit tai smartum-saldo sekä E-passi tai virikeseteli (edenred) ja tyky-setelit sekä ticket virikeseteli. Ilmoitathan yhteystietolomakkeessa jos haluat käyttää liikuntaetua maksuun. Setelit ja saldo ovat henkilökohtainen etu jota ei voi siirtää perheen muille jäsenille. Huomioithan että Tankotanssissa (pole) sekä tankoakrobatiassa, aerialissa, ilma-akrobatiassa ei ole kertamaksu mahdollisuutta mutta kausimaksut voi myös maksaa liikuntaseteleillä/saldolla.
Laskut lähetetään asiakkaan sähköpostiin Fivaldi laskutusohjelmasta suoraan. Joissakin tapauksissa nämä sähköpostilaskut ovat menneet asiakkaiden roskapostikansioon joka kannattaa tarkistaa siinä vaiheessa kun laskua ei kuulu. Varsinkin hotmailin kanssa on ilmennyt ongelmia laskun lähetyksen suhteen joten suosittelen käyttämään muuta sähköpostia studion tiedotukseen ja laskujen lähetykseen jos vain mahdollista. Jos hotmail on toiminut hyvin ja laskut ovat löytyneet perille menneillä kausilla niin hyvä näin, jos taas ongelmia on ollut niin tämä asia on hyvä huomioida.
10-kortin voi kauden aikana muuttaa kausimaksuksi, olethan yhteydessä kauden aikana jos vaikuttaa siltä että 10-kortti ei tule riittämään koko kauden ajaksi. Esim. polessa ja aerialissa tämä on tärkeä huomioida sillä kertamaksumahdollisuutta ei ole. Ainoa vaihtoehto jatkaa loppukauden tunneilla, sen jälkeen kun 10-kortti on täynnä, on maksaa kausimaksun ja 10-kortin erotus 50€. Kausimaksua ei voi muuttaa kauden aikana kymppikortiksi tai kertamaksuksi. 10-korteissa ei ole varsinaisia kortteja vaan kerrat merkitään tunnilla ylös. Opettajalta voi tiedustella kuinka paljon kertoja on käytetty.
10-kortti ja kausimaksu ovat aina tuntikohtaisia, henkilökohtaisia sekä kausikohtaisia. Huomautuslaskusta perimme 5eur lisämaksun. Kahden huomautuslaskun jälkeen Studiolle avoinna olevat maksut lähetetään perintätoimistolle. Edellisen kauden maksut tulee olla suoritettuna ennen uuden kauden alkua. Paikka ryhmässä vahvistetaan vasta kun kaikki edelliset kausimaksut ja kymppikortit näkyy suoritettuna. Olethan yhteydessä studioloimaa@gmail.com tai 045 114 6681 maksuasioissa.
Perhealennus on voimassa kausimaksuissa (ei 10-kortti tai kertamaksu). Jokainen Studion tunneille kausimaksulla osallistuva, samassa osoitteessa asuva perheenjäsen saa 5% alennusta kausimaksuista.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta mikäli oppilas haluaa keskeyttää tunnit kesken kauden (kts. peruutusehdot).  Ennen kauden alkua ilmoitetun paikan voi perua maksutta. Myös kahdessa tai kolmessa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi. Jokaiselle kaudelle pitää ilmoittautua uudelleen. Paikka
tunneille ei jää automaattisesti voimaan tulevalle kaudelle! Ilmoittautumisen seuraavalle kaudelle voi tehdä opettajalle tunnilla, tai 045 114 6681 tai
studioloimaa@gmail.com. Huomioithan tämän kauden lopussa jotta paikkasi säilyy seuraavalle kaudelle.


Peruutusehdot ja poissaolot:

Oppilaan poissaoloja ei hyvitetä rahassa eikä poissaoloja voi kompensoida seuraavilla kausilla tai muilla tunneilla. Studion puolesta peruutetut tunnit tullaan korvaamaan kauden aikana joko lähipetuksena tai virtuaalitunteina. Virtuaalitunteja pidetään vain jos Studiolla ei saa jostain syystä lähiopetustunteja järjestää (esim. koronavirus).


Kaikki asiakkaiden peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen studioloimaa@gmail.com. Vain tähän osoitteeseen lähetetyt peruutukset käsitellään. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei ole peruutus.
Asiakkaalla on oikeus perua osallistumisensa kausimaksulla/kymppikortilla veloituksetta ennen tuntien alkamista. Kauden ensimmäisen pidetyn tunnin jälkeen kausimaksun tai kymppikortin peruutusmaksu on 15€ joka maksetaan Studiolle tunnin jälkeen käteisellä/kortilla. Maksu sisältää myös ensimmäisen tunnin osallistumisen. Tässä tilanteessa kausimaksuista/kymppikorteista ei eräänny muuta maksettavaa (huomioi että osallistuminen pitää tässä tapauksessa olla ensimmäiselle pidetylle kauden tunnille). Jos asiakas peruuttaa osallistumisensa kauden toisen tunnin jälkeen veloitetaan 40% kausimaksun/kymppikortin hinnasta. Kolmannen tanssitunnin jälkeen erääntyy kausimaksu/kymppikortti asiakkaalle kokonaisuudessaan ja Studio ei ole velvollinen palauttamaan jo maksettua kausimaksua tai 10-korttia. 
Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa tanssikoulu korvaa 4 viikon karenssiajan jälkeen etukäteen maksetut tunnit lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksessa pitää olla mainittuna liikuntakyvyttömyyden ajankohta päivämäärinä. Sairaustapauksia jotka ovat 4 viikkoa tai alle ei korvata.


Valokuvaus:
Yhteystietolomakkeella kysytään yhteystietojen lisäksi myös valokuvauksesta eli saako tunneilla mahdollisesti otettuja kuvia julkaista Studion facebookissa, instagarmissa tai nettisivuilla. Lupa tullaan silti aina tunneilla kysymään erikseen oppilailta suullisesti vaikka kuvauslupa olisikin annettu.
Poikkeus: Huomioithan että Studion näytökset kauden päätteeksi ovat julkisia tapahtumia joissa asettamaasi kuvauskieltoa ei valitettavasti pystytä toteuttamaan, otathan huomioon tämän ennen näytöksiin osallistumista jos olet yhteystietolomakkeeseen kuvauskiellon asettanut. Osallistumalla näytökseen oppilas/huoltaja antaa luvan Studiolle julkaista kuvia soppilaista tunneilta näytöksessä. Lisätietoja asiasta studioloimaa@gmail.com.


Huoltajan tiedot:
Alle 18-vuotiaat tanssijat tarvitsevat huoltajan luvan tunneille osallistumiselle. Yhteystietolomakkeella kysytään huoltajan tiedot ja allekirjoituksella vahvistetaan alle 18-vuotiaan hyväksyminen tunneille osallistumiselle.


Vakuutukset:
Oppilaita ei ole vakuutettu erillisellä tapaturmavakuutuksella tanssikoulun puolesta. Huolehdithan että vapaa-ajan/harraste vakuutuksesi on ajan tasalla ennen kauden aloitusta! Tanssikoululla on vastuuvakuutus. Mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuu vahinkoja, astuu mukaan koulun vastuuvakuutus.


Muut ehdot:
Tanssikoulu Studio Flow & Go pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettaja- ja tuntimuutoksiin sekä tilanteen niin vaatiessa siirtämään opetus verkkoon virtuaaliopetuksen pariin.
Opettajan vastuu oppilaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin. Saapuminen studiolle sekä poistuminen studiolta ja pukeutumistiloissa oleskelu on jokaisen oppilaan omalla vastuulla. Alle kouluikäisillä lapsilla pitää olla saattaja mukana tunnille asti sekä huoltaja vastassa tunnin päädyttyä.
Tanssikoulu ei vastaa Studiolle jätetyistä tavaroista.
Alle 9-vuotiailla esiintyvillä lapsilla pitää olla huoltaja mukana Studion näytöksissä koko esityksen ajan Loimaan teatterilla.


Sijainti/muuta:
Studio Flow & Go sijaitsee Loimaalla Vesikoskitalon kolmannessa kerroksessa eli vanhan Nahkalinnan remontoiduissa tiloissa osoitteessa Juvantie 11. Loimaan Teatteri sijaitsee samassa kerroksessa. Maksutonta parkkitilaa löytyy pihasta runsaasti. Käynti Studiolle porttikongin (postilaatikot) vieressä olevasta pääovesta vasemmalta puolelta (ei sisäpihalta vaan pihan kautta jossa nurmialueet ja pyöräparkki). Seuraa kylttejä Studio Flow & Go ja Loimaan teatteri niin löydät perille. Tiloista löytyy suihku, jääkaappi ja mikro. Studion asiakkaat saavat maksutta valmistaa tiloissa kahvin tai teen.
Lämpimästi tervetuloa mukaan uudelle kaudelle.

Yleistä

Studio Flow & Go ei vakuuta oppilaitaan! Suosittelemme tapaturmien varalta voimassa olevaa vapaa-ajanvakuutusta. Osallistumalla tunnille oppilas hyväksyy nämä ehdot.

Studiolla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin kauden aikana.