Energisiä tanssi­tunteja kaiken­ikäisille
Studio Flow & Go | Loimaa

Meillä jokaisella on mahdollisuus kokea tanssin riemu – satutanssista hiphoppiin ja tankotanssista twerkkiin. Kaikessa opetuksessamme painopisteenä on esiintymisvalmiuksien kehittäminen sekä jokaisen oman persoonallisen kasvun tukeminen.

Tule mukaan »

Tutustu tanssi­lajeihimme 

Kesäkauden 2021 tunnit

Commercial Dance - Meri Niemi

Avoin taso

Commercial on vauhdikas tanssitunti jolla käytetään tekniikoita eri tanssilajeista kuten hip hop, showtanssi, lattarit ym.  Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana! Tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksien lisäksi tanssisarjoja tunnin tason mukaisesti.

Twerk - Meri Niemi

Avoin taso

Suosittu, rytmikäs ja mukaansatempaava tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä. Super suosittu Twerk on oivallinen keino kehittää koko kehon fyysistä kuntoa hauskaa pitäen. Twerkissä saat kunnon RVP-treenin! Reggaetonissa käytetään koko kroppaa mutta erityisesti lantio, rintakehä ja olkapäät pääsevät tehotreeniin. Treenaa ja pidä hauskaa!

Lasten Tankoakrobatia alkaen 6-vuotta - Julia Stenman

Tankotunti nyt myös perheen pienemmille! Temppuilusta, kiipeilystä ja akrobatiasta kiinnostuneet lasten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan tälle kurssille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Lisäksi opetellaan kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji lapsille. Avoin taso.

Nuorten Tankoakrobatia alkaen 9-vuotta - Julia Stenman

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille, vähintään 9-vuotta täyttäneille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Lisäksi opetellaan kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Avoin taso.

Pole Flow (Tankotanssi) - Julia Stenman

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit, invertit ja muut liikkeet kuormittavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tämä tekee tankotanssista kuntoilumuotona todellisen superlajin! Jatkotason tunti.

Pole Starttikurssi (Tankotanssi) - Julia Stenman

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit, invertit ja muut liikkeet kuormittavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tämä tekee tankotanssista kuntoilumuotona todellisen superlajin! Alkeistason tunti.

Sirkuskoulu 6+ - Julia Stenman

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Tunneilla opitaan akrobaattisia taitoja sekä opetellaan temppuja rengastrapetsilla ja aerial-kankaalla. Tunneille voi osallistua uudet harrastajat sekä pidempään lajia harrastaneet. Hauska ja kehittävä tunti. Avoin taso.

Nuorten ilma-akrobatia 9+ - Julia Stenman

Hauska ja koukuttava aerial-tunti nyt myös nuorisolle! Tunnilla opitaan akrobaattisia taitoja rengastrapetsilla sekä aerial hammock-kankaalla. Tunneille voi osallistua uudet harrastajat sekä pidempään lajia harrastaneet. Avoin taso. 

Aerial Starttikurssi - Laura Mäkeläinen

Aerial-tunnit ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri Suomen. Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatia kankaalla sekä rengastrapetsilla. Alkeistason tunti.

Lasten satutanssi / showmix / commercial dance 1 (Sanna Lehti)

Satutanssi (3+) 30 min

Lasten oma hauska tanssitunti, jossa tanssileikit tulevat tutuiksi ja lapset saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunnit on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille ja lapsi voi osallistua niille itsenäisesti. Tälle tunnille vanhempi/huoltaja voi myös osallistua lapsen kanssa ja yhdessä harjoitella lapsen itsenäisesti osallistumista kauden aikana. 

Showmix (6+) 45 min 

Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille. Tunnit sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, joissa jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. Tunnit 6-vuotiaasta alkaen.

Showmix (8+) 60 min 

Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille. Tunnit sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, joissa jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. Tunnit on suunnattu 8-10-vuotiaille. 

Commercial dance taso 1 60min

Commercial on vauhdikas tanssitunti jolla käytetään tekniikoita eri tanssilajeista kuten hip hop, showtanssi, lattarit ym.  Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana! Tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksien lisäksi tanssisarjoja tunnin tason mukaisesti. 

Commercial dance / Twerk & reggaeton (Meri Niemi)

Commercial dance 60 min

Commercial on vauhdikas tanssitunti jolla käytetään tekniikoita eri tanssilajeista kuten hip hop, showtanssi, lattarit ym.  Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana! Tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksien lisäksi tanssisarjoja tunnin tason mukaisesti. Tasot 1 ,2 ja 3.  Näillä tunneilla ei ole ikärajoja joten rohkeasti mukaan! Perustason tunnit ovat taso 1 sekä taso 2, tanssikokemuksen mukaan. Taso 1 tunnin ohjaa Sanna Lehti, tasot 2, 3 Meri niemi. 

Commercial taso 3 tunnilla tehdään jo haastavampia sarjoja, ja keskitytään tanssimaan enemmän. Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

 • Commercial dance taso 2
 • Commercial dance taso 3 
 • Commercial dance avoin taso 45min (kesätunti)

Twerk & Reggaeton

Suosittu, rytmikäs ja mukaansatempaava tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä. Super suosittu Twerk on oivallinen keino kehittää koko kehon fyysistä kuntoa hauskaa pitäen. Twerkissä saat kunnon RVP-treenin! Reggaetonissa käytetään koko kroppaa mutta erityisesti lantio, rintakehä ja olkapäät pääsevät tehotreeniin. Treenaa ja pidä hauskaa! Studion twerk/reggaeton tunnit on suunnattu yli 15-vuotiaille.  Tuntivaihtoehdot ovat show&choreo tai tekniikka. Tekniikka tunneilla ei ole näytös esitystä. Ohjaajana Meri Niemi. 

Twerk & Reggaeton Show & Choreo 60 min

Tällä tunnilla keskitytään harjoittelemaan erilaisia twerk/reggaeton-koreografioita, esiintymistaitoja sekä myös tekniikkaosuuksia jotka sisällytetään koreografian opetukseen. Kauden päätteeksi ryhmä treenaa tunneilla twerk/reggaeton-koreografian joka esitetään Loimaan teatterilla Studion kevät/joulunäytöksessä. Näytökseen osallistuminen on kuitenkin aina vapaaehtoista. Tunti saa aina hymyn huulelle! Tämä tunti on jatkotason tunti.

Twerk & reaggaeton Tekniikka 60 min

Tällä hauskalla ja fyysisesti erittäin tehokkaalla tunnilla keskitytään opettelemaan twerkin/reggaeton tekniikkaa kuten lattiatyöskentelyä, pyllyn poppauksia sekä heristelyitä sekä reggaeton tekniikkaa. Tunnilla harjoitellaan myös lyhyitä helppoja tanssillisia kuvioita tekniikkaa painottaen. Tällä tunnilla ei esitystä Studion kevät/joulunäytöksessä. Tunti saa aina hymyn huulelle! Tunneilla avoin taso eli et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta tanssista osallistuaksesi tälle tunnille.

Studion EK-ryhmä

Studion erikoiskoulutusryhmää valmentaa Meri Niemi. Ryhmään on erillinen haku ennen kauden alkua. Vain kausimaksu mahdollisuus (200eur/kausi). Ryhmä treenaa 22h kauden aikana. Hakuohjeet löytyvät täältä. 

Pole-tunnit & tankoakrobatia (Julia Stenman)

Pole-tunnit / tankotanssi (+13) 60 min (huom! tekniikka tunneilla ei ole esitysnumeroa kauden päätös näytöksessä)

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit, invertit ja muut liikkeet kuormittavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tämä tekee tankotanssista kuntoilumuotona todellisen superlajin! Yli 13-vuotialle suunnattu tunti.

Pole power on loistava core treenitunti ja tunnilla keskitytään tekemään voimaharjoittelua staattisella tangolla. Power tunteja tarjolla kesäkaudella. 

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen. Sopivan ryhmän valitsemisessa auttaa oman ryhmän ohjaaja johon voi olla yhteydessä. 

 • POLE starttikurssi
 • POLE 1 alkeet
 • POLE 1/2 alkeet/jatkotaso
 • POLE 2 jatkotaso 
 • POLE 3 jatkotaso
 • Lasten tankoakrobatia 6+ (alkaen 6-vuotta) 45min 
 • Pole tricks 45min (kesätunti)
 • Pole power 45min (kesätunti) 

Nuorten tankoakrobatia (9-12 v) 60 min1/2

Tankoakrobatiatunti on suunnattu 9-12-vuotiaille nuorille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Lisäksi opetellaan kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Alkeet/jatkotaso

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

Nuorten tankoakrobatia (9-12 v) 2/3

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Jatkotason kurssi sopii sinulle joka olet jo käynyt tankoakrobatian alkeis/starttikurssin.

Lasten tankoakrobatia 6+ 1/2

Uusi tankotunti nyt myös perheen pienemmille! Temppuilusta, kiipeilystä ja akrobatiasta kiinnostuneet lasten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan tälle kurssille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Lisäksi opetellaan kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji lapsille. Alkeet/jatkotaso Alkaen 6-vuotta.

Aerial / Ilma-akrobatia / Sirkuskoulu (Julia Stenman)

Aerial-tunnit ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri Suomen. Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatia kankaalla sekä rengastrapetsilla. Tarjoamme suosittuja ilma-akrobatiatunteja nyt myös nuorisolle. Lapsille suunnatussa sirkuskoulussa päästään tutustumaan myös ilma-akrobatiaan. (huom! tekniikka tunneilla ei ole esitysnumeroa kauden päätös näytöksessä)

Nuorten ilma-akrobatia (9+) 60min

Hauska ja koukuttava aerial-tunti nyt myös nuorisolle! Tunnilla opitaan akrobaattisia taitoja rengastrapetsilla sekä aerial hammock-kankaalla. 8-10 -vuotiaille suunnattu tunti. Tunneille voi osallistua uudet harrastajat sekä pidempään lajia harrastaneet. Tunnilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa. Avoin taso. 

Sirkuskoulu alkaen 6-vuotta 45min

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Hauska ja kehittävä tunti, jossa aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunneilla opitaan akrobaattisia taitoja sekä opetellaan temppuja rengastrapetsilla ja aerial-kankaalla.

Aerial ilma-akrobatia hammock + rengastrapetsi  tekniikka

Aerial-tunnilla pääset opettelemaan hammock -ilma-akrobatiakankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti, joka sopii kaikille. Mukana myös rengastrapetsi. Tekniikka tunnilla ei ole esitystä kauden päätös näytöksessä.

Aerial ilma-akrobatia hammock + rengastrapetsi show & choreo 

Aerial-tunnilla pääset opettelemaan hammock -ilma-akrobatiakankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti, joka sopii kaikille. Mukana myös rengastrapetsi. Show & choreo ryhmä tekee kauden päätös näytökseen esityksen.

Tanssin­opettajat

Sanna Lehti

Studion vetäjä Sanna opettaa Flow & Go:lla Satutanssi ja Showmix -ryhmiä. Lasten parissa työskentely on hänelle luontevaa ja sydäntä lähellä. Sannalla on energinen ja mukaansatempaava opetustyyli. Sanna tarjoaa myös promootiopalveluja.

Puh. 045 114 6681

Lue lisää

Meri Niemi

Positiivinen ja energinen Meri opettaa Studion Hiphop/Street sekä Twerk ryhmiä. Meri on huippulahjakas SM-tason twerkkaaja, josta huokuu rakkaus lajiin.

Puh. 040 841 9070

Julia Stenman

Taitava, positiivinen ja lajiaan rakastava Julia on Studio Flow & Go:n Pole-ryhmien opettaja. Julia ohjaa Pole 1, 2 ja 3 -ryhmiä sekä aerial- ja tankoakrobatiaryhmiä taitavasti ja motivoituneesti.

Puh. 044 087 6185

Laura Mäkeläinen

Laura toimii Studiolla apuohjaajan roolissa Pole- ja tankoakrobatiaryhmissä sekä sirkuskoulussa. Hän on erittäin motivoiva ja pidetty opettaja.

Puh. 041 506 6792

Tatjana Ilola

Tatjana toimii Studiolla apuohjaajan roolissa Pole- ja tankoakrobatiaryhmissä sekä sirkuskoulussa. Kannustava Tatjana on erittäin pidetty opettaja.. 

Tiiviskurssit

Studio Flow & Go:n järjestää säännöllisesti erilaisia tiiviskursseja. 
Ilmoittautuminen kursseille ja workshoppeihin sähköpostitse osoitteeseen studioloimaa@gmail.com tai puhelimitse numeroon 045 114 6681.

OONA K. Workshops 8.2.2020! peruttu!

Päivä Oonan kanssa! Nelinkertainen tankotanssin maailmanmestari OONA KIVELÄ saapuu jälleen Loimaalle 8.2.2020 Studio Flow & Go:lle ohjaamaan neljä mahtavaa workshoppia!!! Näitä ei kannata missata! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

https://oonak.com/oonak/

11:00-12:00 POLE KIDS (60min) Avoin taso

Erityisesti nuorille tankotanssin harrastajille suunnattu innostava ja tehokas tankoakrobatia tunti Oonan huippuvalmennuksessa (Alkaen 9-vuotta.)

12:15-13:30 POLE SPIN (75min) Avoin taso

Spinnitangolla tehtäviä erilaisia comboja ja elementtejä Oona K. tyyliin. 

14:00-15:15 POLE FLOW (75min) Avoin taso

Feel the music - be the music! Koreo-tunti jossa harjoitellaan erilaisia comboja ja lattiatyöskentelyä.

15:30-17:00 FLIP IT! (90min) Avoin taso

Tällä vauhdikkaalla tunnilla saat parhaat vinkit mm. fonjiin sekä erilaisiin flippeihin tangolla. Just flip it!

WORKSHOP HINNASTO:

60min 60€/workshop

75min 65€/workshop

90min 70€/workshop

PAKETTITARJOUS:

Workshop paketti 185€ sisältää kolme vapaavalintaista workshoppia!!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen workshopeihin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen studioloimaa@gmail.com. Sähköpostiin nimi, yhteystiedot sekä puhelinnumero + mihin workshopiin haluat osallistua.

Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Etukäteen maksamalla vahvistat paikkasi:

Laskutus tapahtuu ennakkolaskutuksena sähköpostilla kun workshopin minimi osallistujamäärä on täynnä. 

Peruutusehdot:

Järjestäjän peruutus:

Jos workshop tullaan perumaan järjestäjän toimesta, suoritetut maksut palautetaan maksajille.

Asiakkaan peruutus:

Maksu workshopista palautetaan ainoastaan viimeistään 14 päivää ennen workshopia peruutetuissa varauksissa.

Tervetuloa mukaan! :)

Lisätietoja:

045 114 6681/ Sanna Lehti

studioloimaa@gmail.com

Studio Flow & Go

Juvantie 11

32200 Loimaa

Lasten tanssitunnit

Tanssitunnit - Studio Flow & Go

Tiiviskurssit

Tanssinopettajat - Studio Flow & Go