Energisiä tanssi­tunteja kaiken­ikäisille
Studio Flow & Go | Loimaa

Meillä jokaisella on mahdollisuus kokea tanssin riemu – satutanssista hiphoppiin ja tankotanssista twerkkiin. Kaikessa opetuksessamme painopisteenä on esiintymisvalmiuksien kehittäminen sekä jokaisen oman persoonallisen kasvun tukeminen.

Tule mukaan »

Tutustu tanssi­lajeihimme

Lasten satutanssi / showmix (Sanna Lehti)

Satutanssi (3-4 v) 30 min

Lasten oma hauska tanssitunti, jossa tanssileikit tulevat tutuksi ja lapset saavat toteuttaa itseään. Helpot ja lyhyet tanssilliset sarjat kehittävät lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tunnit on suunnattu 3-4-vuotiaille lapsille ja lapsi voi osallistua niille itsenäisesti.

Showmix (5-6 v) 45 min

Showmix -tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin ja kehitetään lasten koordinaatiota ja esiintymisvalmiuksia. Tansseissa on helpot ja mukaansatempaavat sarjat. Showmix on hauska tunti, jolle on aina kiva tulla uudestaan ja uudestaan. Tunnit on suunnattu 5-6-vuotiaille lapsille.

Showmix (9 v-->) 60 min

Helpot tekniikkaosuudet, liikkuvat harjoitukset ja tanssilliset koreografiat aina jazzista hiphopiin takaavat monipuolisen ja hauskan tunnin kaikille. Tunnit sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin tanssineille. Teemme myös ilmaisullisia harjoituksia, joissa jokainen oppilas pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja karismaansa. Tunnit on suunnattu 9 vuotta täyttäneille nuorille.

Hiphop / Street / Twerk (Meri Niemi)

Hiphop / Street 60 min

Hiphop / Street on nuorisolle suunnattu tanssitunti. Hoppi1 ja hoppi2 -tunneilla keskitymme perustekniikan ja hoppiasenteen harjoittamiseen. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

Hoppi3-tunti on yli 15-vuotialle suunnattu tunti, jolla tehdään jo haastavampia sarjoja, ja keskitytään tanssimaan enemmän. Ajan henkeä seuraava musiikki ja tanssilajit takaavat tanssijoilleen hien pintaan ja hauskan tunnin alusta loppuun saakka. Hauskanpito huokuu salista näiden tuntien aikana!

  • Hip hop / Street 1 – 11-12-vuotialle
  • Hip hop / Street 2 – 13-14-vuotialle
  • Hip hop / Street 3 – yli 15-vuotialle

Twerk (+15) / Tekniikka 60 min

Suosittu, rytmikäs ja mukaansatempaava tanssitunti. Tunnilla keskitytään täydelliseen kehonhallintaan suosittujen tanssityylien ja tulisen clubimusan siivittämänä. Ohjaajana Twerkin SM-hopeamitalisti Meri Niemi. Avoin taso. Yli 15-vuotialle suunnattu tunti.

Pole-tunnit & tankoakrobatia (Julia Stenman, Laura Mäkeläinen, Tatjana Ilola)

Pole-tunnit / tankotanssi (+13) 60 min

Lajina koukuttavalla tankotanssitunnilla tehdään kehonhallinnallisesti vaativia akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Tangolla tehtävät spinnit, invertit ja muut liikkeet kuormittavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Tämä tekee tankotanssista kuntoilumuotona todellisen superlajin! Yli 13-vuotialle suunnattu tunti.

Pole power on loistava core treenitunti ja tunnilla keskitytään tekemään voimaharjoittelua staattisella tangolla. Power tunteja tarjolla kesäkaudella. 

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

  • POLE starttikurssi
  • POLE 1/2 alkeet
  • POLE 2 jatkotaso
  • POLE 2/3 jatkotaso
  • POLE 3 jatkotaso
  • Pole Power (kesäkaudella)

Nuorten tankoakrobatia (9-12 v) 60 min starttikurssi

Tankoakrobatiatunti on suunnattu 9-12-vuotiaille nuorille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla. Lisäksi opetellaan kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Alkeistason tunti.

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

Nuorten tankoakrobatia (9-12 v) jatkotaso

Tankoakrobatiatunti on suunnattu nuorille 9-12 vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörähdyksiä, staattisia pitoja sekä akrobaattisia liikkeitä pystytangolla ja opetellaan tangolla kiipeilytekniikoita. Hauska ja koukuttava laji nuorille. Jatkotason kurssi sopii sinulle joka olet jo käynyt tankoakrobatian alkeis/starttikurssin.

HUOM! Alaikäinen tanssija tarvitsee tunnille vanhempien suostumuksen.

Aerial / Ilma-akrobatia / Sirkuskoulu (Julia Stenman, Laura Mäkeläinen, Tatjana Ilola)

Aerial-tunnit ovat tällä hetkellä todella suosittuja ympäri Suomen. Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatia kankaalla sekä rengastrapetsilla. Tarjoamme suosittuja ilma-akrobatiatunteja nyt myös nuorisolle. Lapsille suunnatussa sirkuskoulussa päästään tutustumaan myös ilma-akrobatiaan. 

Nuorten ilma-akrobatia starttikurssi (11-14 v) 60 min

Hauska ja koukuttava aerial-tunti nyt myös nuorisolle! Tunnilla opitaan akrobaattisia taitoja rengastrapetsilla sekä aerial-kankaalla. 11-14 -vuotiaille suunnattu tunti.

Sirkuskoulu (7-10 v) 60 min

Sirkuskoulussa pääset temppuilemaan ja pitämään hauskaa musiikin tahdittamana. Hauska ja kehittävä tunti, jossa aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunneilla opitaan akrobaattisia taitoja sekä opetellaan temppuja rengastrapetsilla ja aerial-kankaalla. 7-10 -vuotiaille suunnattu tunti.

Aerial kangas + rengastrapetsi (+15) starttikurssi

Aerial-tunnilla pääset opettelemaan hammock -ilma-akrobatiakankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti, joka sopii kaikille. Mukana myös rengastrapetsi. Starttikurssille voit tulla, vaikka et olisi aikaisemmin harrastanut ilma-akrobatiaa. Yli 15-vuotialle suunnattu tunti.

Aerial kangas + rengastrapetsi (+15) jatkotaso

Aerial-tunnilla pääset opettelemaan hammock -ilma-akrobatiakankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti, joka sopii kaikille. Mukana myös rengastrapetsi. Jatkotason tunti sopii Aerial -starttikurssin käyneille. Yli 15-vuotialle suunnattu tunti.

Aerial taso 1 ja taso 2 Sini Lindholm (kesäkaudella)

Taso 1 ja taso 2 aerial tunnilla opetellaan hammock ilma-akrobatiakankaan kanssa tehtäviä akrobaattisia liikkeitä. Hauska ja kehittävä tunti, joka sopii kaikille. Mukana myös rengastrapetsi. Taso 1 on alkeisutunti uusille harrastajille sekä vasta vähän aikaa harrastuksen parissa olleille. Taso 2 on jatkotason tunti jo pidempään lajia harrastaneille. 

Tanssin­opettajat

Sanna Lehti

Studion vetäjä Sanna opettaa Flow & Go:lla Satutanssi ja Showmix -ryhmiä. Lasten parissa työskentely on hänelle luontevaa ja sydäntä lähellä. Sannalla on energinen ja mukaansatempaava opetustyyli. Sanna tarjoaa myös promootiopalveluja.

Puh. 045 114 6681

Lue lisää

Meri Niemi

Positiivinen ja energinen Meri opettaa Studion Hiphop/Street sekä Twerk ryhmiä. Meri on huippulahjakas SM-tason twerkkaaja, josta huokuu rakkaus lajiin.

Puh. 040 841 9070

Julia Stenman

Taitava, positiivinen ja lajiaan rakastava Julia on Studio Flow & Go:n Pole-ryhmien opettaja. Julia ohjaa Pole 1, 2 ja 3 -ryhmiä sekä aerial- ja tankoakrobatiaryhmiä taitavasti ja motivoituneesti.

Puh. 044 087 6185

Laura Mäkeläinen

Laura toimii Studiolla apuohjaajan roolissa Pole- ja tankoakrobatiaryhmissä sekä sirkuskoulussa. Hän on erittäin motivoiva ja pidetty opettaja.

Puh. 041 506 6792

Tatjana Ilola

Tatjana toimii Studiolla apuohjaajan roolissa Pole- ja tankoakrobatiaryhmissä sekä sirkuskoulussa. Kannustava Tatjana on erittäin pidetty opettaja.

Sini Lindholm (kesä 2019)

Lahjakas ja innostava tanssin monitaituri Sini Lindholm tuo Studiolle uusia tuulahduksia USA:sta kesällä 2019! Sini opettaa kesällä Studiolla Pole, aerial sekä sirkuskoulua. 

Tiiviskurssit

Studio Flow & Go:n järjestää säännöllisesti erilaisia tiiviskursseja. 
Ilmoittautuminen kursseille ja workshoppeihin sähköpostitse osoitteeseen studioloimaa@gmail.com tai puhelimitse numeroon 045 114 6681.

POLE & AERIAL WORKSHOPS 30.5.2019 

12:00-13:00 POLE POWER (60min)  Avoin taso
Tehokas treenitunti jossa välineenä käytetään pystytankoa. Poweria päivään! Paikkoja rajoitetusti.

13:15-14:15 HAMMOCK TRICKS (60min) Avoin taso

Tunnilla tehdään oman tason mukaan erilaisia temppuja aerial hammock kankaalla. Hauska ja tehokas tunti!
 

14:30-15:30 HAMMOCK VENYTTELY (60min) Avoin taso

Kehonhuoltoa hammock ilma-akrobatia kankaan kanssa! Tehokas koko kehon venyttelytunti! Tunti sopii jokaiselle. Paikkoja rajoitetusti.

WORKSHOP HINNASTO:

10eur/hlö/60 min workshop

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen workshopeihin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen studioloimaa@gmail.com. Sähköpostiin nimi, yhteystiedot sekä puhelinnumero + mihin workshopiin haluat osallistua.
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tervetuloa mukaan! :)

Lisätietoja: 045 114 6681 / Sanna Lehti

Kesäkurssit

Kesäkurssien hinnaston löydät ohesta: hinnasto kesä2019

Lasten tanssitunnit

Tanssitunnit - Studio Flow & Go

Tiiviskurssit

Tanssinopettajat - Studio Flow & Go